Penafian | Disclaimer 
Sumber entri di dalam blog ini di ambil dari emel-emel yang di'forward'kan ke dalam inbox tuan punya blog. Dukacita dimaklumkan, tanpa usul periksa dan edisi siasat, tuan punya blog terus publish emel tersebut sesuka hatinya. Jika ada entri di dalam blog ini menyinggung sesiapa atau menyebabkan kerosakan atau kesusahan kepada sesiapa, tuan punya blog sedia bertoleransi. Entri tersebut akan dihapuskan dari blog ini serta merta (juga tanpa usul periksa). Tuan punya blog juga tidak bertanggungjawab atas maklumat² yang dipaparkan samada sahih atau tidak. Kepercayaan dan keyakinan adalah tanggungan sendiri.

n3 terbaru

Powered by Blogger Tutorials
  • blur time exam??

 

hari ni
26/10/2009
ramai yang da start exam...
gudlak kt korang yer...
paper pon yg slalu terjadi
ketika exam
adalah tetibe xde idea ataupun blur
so kt cnie ak nak tunjuk
tips mcm mane nak hadapi situasi mcm tu..

(1)
Buka soalan periksa dan terus buat-buat pengsan.


(2)
Jawab selama 5 minit,berdiri dan terus hantar kertas jawapan kepada pemeriksa.


(3)
Sekiranya mengantuk,goncangkan meja periksa kuat-kuat sampai hilang rasa mengantuk.


(4)
Ketika dewan peperiksaan sedang sunyi,jerit kuat-kuat "Aku dah dapat jawapan bagi soalan no.1!!"


(5)
Sebaik peperiksaan bermula,tidur sehingga masa tinggal lagi 10 minit.Mulakan menjawab soalan selepas itu.


(6)
Sergah rakan anda yang sedang mengantuk ataupun yang sedang tidur.


(7)
Buat-buat tidur dengan meletakkan kepala di atas meja periksa.Jika pengawas peperiksaan datang untuk mengejutkan anda,angkat kepala anda dan kata "Aduh,susah betul soalan periksa ni.."


(8)
Bila anda sudah jawab dalam 5 minit, kuatkan suara anda dan berkata' pergh, senang giler soalan ni.' bagi psiko sedikit orang lain.:)


(9)
Panggil pengawas peperiksaaan dan beritahunya bahawa rakan sebelah anda sedang meniru.


10)
Panggil pengawas peperiksaan, kemudian tanya dia pukul berapa sekarang ataupun tanya dia berapa minit lagi tinggal untukmenjawab.


11)
Jatuhkan semua barang yang ada atas meja biar bertaburan atas lantai, kecuali kalkulator(takut rosak.:) kemudian panggil pengawas peperiksaan suruh ambikan barang yang jatuh..:)


12)
Anda jerit nama seorang kawan anda (contoh Abu)yang ambil paper yang sama dengan anda kemudian jerit kuat², 'wei Abu, mana pen aku yang ko pinjam semalam, aku nak guna ni..:)


hahaha..
amcam?
boleh guna x cadangan ak ni??

::SELAMAT MENJAWAB PEPERIKSAAN::


intonasi.berskala.sejagat

Related Posts :



Category:

There are 2 comments

  • gravatar

    ¬ ♥cutebabygirl♥
    # October 26, 2009 at 9:00 PM

    hahaha..
    gile ke pe..
    kang x psl2 every sem kne repeat paper klu ikut ajaran neh..
    ahhahaha~~

  • gravatar

    ¬ pejal
    # October 26, 2009 at 9:40 PM

    hahahahaa....
    xperla..bukan slalu pon repeat...
    repeat r best..tu tandanya sayang ukm..
    ahahaha

conteng-conteng

Related Posts with Thumbnails
nuff tido??refresh r ape lg ^_^

Categories

Tags

ym..ym..

Followers