Penafian | Disclaimer 
Sumber entri di dalam blog ini di ambil dari emel-emel yang di'forward'kan ke dalam inbox tuan punya blog. Dukacita dimaklumkan, tanpa usul periksa dan edisi siasat, tuan punya blog terus publish emel tersebut sesuka hatinya. Jika ada entri di dalam blog ini menyinggung sesiapa atau menyebabkan kerosakan atau kesusahan kepada sesiapa, tuan punya blog sedia bertoleransi. Entri tersebut akan dihapuskan dari blog ini serta merta (juga tanpa usul periksa). Tuan punya blog juga tidak bertanggungjawab atas maklumat² yang dipaparkan samada sahih atau tidak. Kepercayaan dan keyakinan adalah tanggungan sendiri.

n3 terbaru

Powered by Blogger Tutorials
  • buat code HTML dalam kotak dlm post@n3

da lama x masukkan tutorial dalam blog ni..so tetiba je ade seru dtg memanggil..hekhek..anyway,pada korang suka sharing pasal tutorial ni,korang bleh la jenguk2 n3 kali ni..ak pasti ramai da tau pasl ni,tp ape salahnye kite share sesama bg yg xtau menahu psl tutorial kali ni...aku pon bukan la pro sgt ttg hal ni...cket2 belaja dr pro2 blogger di luar sane...cukup saje membebel,kite teruskan kepada tutorial....huhuhu..

kali ni,ak nk share ttg mcm mane nk buat code HTML diletakkn dlm kotak ketika korang nk post kn dlm blog...ape kebaikan kotak tu?ape yg aku rase adalah ia lbih memudahkn pembaca@viewer nk tgk code tersebut n terus meng copy ke blog diorang...yelah kan,code tu pon da ade tmpat sndiri,senang la org nk menengok nye...

ok berbalik kpd tutorial td,cara nye senang saje...korang copy n paste n code kt bawah ni dlm n3 korang tu

 

pastu korang perhatikan textarea yang skali tu...korang letak kan / dlm textarea tu mcm ni <(/)textarea>...faham x??buat tanpa  ( ) tu tau..nanti xjadi lak...


pastu korang letakkan code HTML yg korang nk share tu kt ruangan code HTML tuh....kemudian korang preview n lihat hasilnye...jika berjaya,korang publish la dgn bangga nye..sekian dari aku..nantikan tutorial yg berikotnye..hikhik...

creditted to mathsensei~


Related Posts :



Category:

There are 2 comments

  • gravatar

    ¬ arieDRifke
    # December 25, 2009 at 12:05 AM

    digi here..hehehe.. ni dofollow ke nofollow?? wat la dofollow, best skit nak comment..hehehe..

    Hu3.. t tlong msukkan link URL blog aried untuk post ini ye.. alang2 letak name mathsensei, kasi la letak link trus..boley ye.. hehehe...

  • gravatar

    ¬ beskot cepsmor
    # December 25, 2009 at 3:52 AM

    da wat dofollow...
    ok..nanti ak masukkn link.td lupe lak..
    ^^

conteng-conteng

Related Posts with Thumbnails
nuff tido??refresh r ape lg ^_^

Categories

Tags

ym..ym..

Followers